1 července, 2016 Prežite jar bez úhony! Prišla jar a môžete sa začať lopotiť na záhrade a v sade, hnať sa lesom v teniskách alebo na bicykli po hrádzi, upratovať garáž… Continue reading
30 června, 2016 Zaváranie cukiet Cukiety sú bezpochyby skvelé a ich pestovanie je natoľko nenáročné, že je možné na záhradách prakticky po celej Českej republike uvidieť vo veľkom množstve…. Continue reading
30 června, 2016 Paradajkový dzus Paradajkový dzus 1. Plné Zrelá paradajky umyjeme pod sprchou, rozkrájame, podlejeme primeraným množstvom vody rozvaríme PRI teplote 90 ° C.Po rozvarenia hmotu prepasírujeme najskôr na… Continue reading
30 června, 2016 Šťava zo zeleného jačmeňa Čo obsahuje šťava zo zeleného jačmeňa? Kvalitné bielkoviny z aminokyseliny – tvoria podstatnú časť Živé hmoty SÚ cenným základným stavebným kameňom Všetkých buniek v… Continue reading
23 června, 2016 Čerstvé jablčné pyré Opadané ovocie alebo zrelá jablká umyte, jadrovníky vypichne. Jablká nakrájame na štvrtky. Zlá miesta dosť široko vykrojte. Šupky a jadrovníky pokiaľ možno ďalej spracujte,… Continue reading